• Telefon: 0708 12 33 42
  • Email: info@verm-x.se

Verm-X4U (ParaDoc) 50 ml

Info Verm-X4U

Verm-X4U (ParaDoc) 50 ml

Huvudvärk, migrän, muskelvärk, eksem, morgonstelhet, mjäll, dålig nagel- och, hårkvalitet, dåligt humör, morgonskräp i ögonen är några av de symtom som kan bero på kroppens syra/bas balans – pH-balans. När vi föds har vi ofta en bra balans mellan syra och bas men vår moderna livsstil och kost bidrar till en försurad kropp.

Vår kost innehåller ofta 80% sur och 20% basisk föda. För att få tillbaka balansen bör vi vända på dessa siffror. Sur mat betyder inte att själva maten är sur, utan att när proteiner och kolhydrater sönderdelas i mage och tarm bildas syror i kroppen/blodet. Det är inte bara maten som är syrabildande utan även stress, oro, brist på sömn och motion, förkylning, negativa känslor och skräpmat.

En sur kropp kan även lätt bli värd för parasiter vilket vi vanligtvis inte förknippar med människor utan mer med djur. Det finns över 1000 arter av parasiter som kan leva i människokroppen, utan att vi vet att de finns. Klåda i rumpan, uppblåst mage, förstoppning, diarré, sura uppstötningar, halsbränna, dålig aptit, avmagring trots god aptit, eksem, oförklarliga urinvägsinfektioner och allmän trötthet kan vara tecken på bl.a. parasiter.

Verm-X4U är en skonsam örttinktur som bl.a. bidrar till ett bättre immunförsvar, en bättre matsmältning och till att återställa en basisk miljö i mage och tarm.

Verm-X4U innehåller bara ekologiska örter.

206.00 kr inklusive moms

Produktbeskrivning

Innehåll:

Verm-X4U innehåller: Vitlök, rödalmsbark,pepparmint, timjan, snärjmåra, kanel, echinacea, kvassia, cayennepeppar, brännässla och fänkål.

Mer information

Vikt 0.115 kg