• Telefon: 0708 12 33 42
  • Email: info@verm-x.se

Vad är Verm-x?

Verm-X är 100% naturliga preparat för djur och människa som består av örter med aktiva beståndsdelar för att upprätthålla en god hygien i mage och tarm.

 

  Att ge Verm-X till sina djur är ett naturligt sätt att bibehålla en bra tarmhygien.

  Regelbunden användning av Verm-X bidrar till ett hälsosammare djur.

  Verm-X består av örter som i århundraden har använts för att balansera tarmfloran hos djur.

  Verm-X tillverkas av högkvalitativa, rena, icke-GM, naturliga ingredienser.

  Verm-X finns för alla djurarter och för människa.

Hur fungerar Verm-X?

Verm-X kan hjälpa till att skapa en basisk miljö i mage och tarm vilket kan leda till mindre påfrestningar på det intestinala systemet. Verm-X kan bidra till att återställa och bibehålla en sund mikrobiologisk miljö i mage och tarm. Verm-X är väldigt skonsamt mot magen. Med regelbunden utfodring av Verm-X kan man upprätthålla en god tarmhygien året runt. Våra djur utsätts ofta för yttre påfrestningar, vilket är svårt att förhindra. Det är då vi som mest behövs.

Fungerar örter?

Verm-X består av örter som i århundraden har använts på ett naturligt sätt för att upprätthålla en god tarmhygien. Före 1930-talet hade vi endast örter att tillgå. Verm-X har skapat en formula som gör det möjligt att ta tillbaka en metod som stått sig genom tiderna. Därför är Verm-X idealisk för de som på ett naturligt sätt vill ta hand om ett viktigt område inom djurhållningen.

Är Verm-X bara förebyggande?

Nej, det är en vanlig missuppfattning. Verm-X är en kraftfull produkt som med hjälp av den miljö som skapas i tarmen både kan ta hand om aktuella störningar och jobba förebyggande.

Verm-X Katt