• Telefon: 0708 12 33 42
  • Email: info@verm-x.se

Produkter

Verm-X är 100% naturliga preparat för djur och människa som består av ekologiskt odlade örter med aktiva beståndsdelar för att upprätthålla en god hygien i mage och tarm.

Verm-X finns för Häst, Katt, Hund, Kanin, Marsvin, Hamster, Vessla och andra gnagare, Burfågel, Får, Get, Ko, Gris, Anka, And, Höna och andra fjäderfä, Alpaca, Lama, Tävlingsduva, Viltfågel, Vildsvin, Rovfågel, Småfågel, Rådjur och sedan 2009 även för människa.

  Att ge Verm-X till sina djur är ett naturligt sätt att bibehålla en bra tarmhygien.

  Regelbunden användning av Verm-X bidrar till ett hälsosammare djur.

  Verm-X består av örter som i århundraden har använts för att balansera tarmfloran hos djur.

  Verm-X tillverkas av högkvalitativa, rena, icke-GM, naturliga ingredienser.

  Alla Verm-X produkter innehåller ekologiska örter.

  Verm-X finns för alla djurarter och för människa.

Hur fungerar Verm-X?

Verm-X kan hjälpa till att skapa en basisk miljö i mage och tarm vilket kan leda till mindre påfrestningar på det intestinala systemet. Verm-X kan bidra till att återställa och bibehålla en sund mikrobiologisk miljö i mage och tarm. Verm-X är väldigt skonsamt mot magen. Med regelbunden utfodring av Verm-X kan man upprätthålla en god tarmhygien året runt. Våra djur utsätts ofta för yttre påfrestningar, vilket är svårt att förhindra. Det är då vi som mest behövs.

Fungerar örter?

Verm-X består av örter som i århundraden har använts på ett naturligt sätt för att upprätthålla en god tarmhygien. Före 1930-talet hade vi endast örter att tillgå. Verm-X har skapat en formula som gör det möjligt att ta tillbaka en metod som stått sig genom tiderna. Därför är Verm-X idealisk för de som på ett naturligt sätt vill ta hand om ett viktigt område inom djurhållningen.

Är Verm-X bara förebyggande?

Nej, det är en vanlig missuppfattning. Verm-X är en kraftfull produkt som med hjälp av den miljö som skapas i tarmen både kan ta hand om aktuella störningar och jobba förebyggande.